Prenem un cafè?

Estudi Claris és un estudi de disseny gràfic situat
a l’Eixample de Barcelona, format per Carola Ribas i Rosa Adroer. En aquest projecte comú som sòcies, però sobretot, som amigues. La nostra amistat es remunta a quan teníem 3 anys, i ara ja en fa 14 que ens vam embarcar amb molta il·lusió en aquesta aventura en forma d’empresa que s’anomena Estudi Claris.

L’experiència de la Carola en el món del disseny gràfic és de més de 30 anys: 3 anys en una impremta (Promocions Gràfiques Boniquet), 8 anys en un taller de preimpressió (Miga Laser & Paper), gairebé 5 anys de cap de producció a Pati Nuñez Associats i 14 anys a Estudi Claris. Tots aquests anys avalen una trajectòria professional coherent i molt completa.

Si us poseu en contacte amb nosaltres i ens veniu a veure, us explicarem tot el que podem fer: llibres, catàlegs, imatge corporativa, papereries, targetes, fullets publicitaris, tríptics, díptics, invitacions, memòries, rètols, senyalització, packaging, gràfica de stands per fires i congressos… i moltes coses més.

Us oferirem els nostres coneixements a nivell creatiu
i de producció, tot prenent un cafè amb nosaltres.
Us esperem!

Carola & Rosa

Qui som?

© Roser Calafell de «Com es fa un llibre» per a La Galera.

Carola Ribas
Direcció creativa

Des que tinc ús de raó, m’agrada dibuixar, els colors i l’ordre cromàtic. Als 11 anys vaig començar a fer fotografies i encara no he parat. M’agraden les ciències i les arts. Vaig estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. M’he format com els aprenents d’abans, de baix cap a dalt passant per tots els àmbits de la professió. Fer melmelades és un dels meus hobbies. La ironia a la meva vida és imprescindible com també el cinema.

Rosa Adroer
Gestió de projectes

M’agrada tot el que impliqui ser creatiu i treballar o construir amb les mans.
Vaig estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, i sóc Doctora en Biologia. Durant molts anys, vaig fer recerca en un laboratori de Genètica, i això implica grans dosis de creativitat i ser molt metòdic. Ara ja fa un temps que em dedico al disseny gràfic. Sempre que puc, m’agrada disfrutar de la natura, de la música i també de la lectura.